Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceai, ciocolata si vanilie Rooibos 20 de saci

Rooibos (produs organic certificat agricultura, de control a Uniunii Certificari Ltd.) amestecate cu păstăi de vanilie si ciocolata bogat întuneric pentru o placere absolut special. Acest amestec… Descriere și parametrii

Descriere

Rooibos (produs organic certificat agricultura, de control a Uniunii Certificari Ltd.) amestecate cu păstăi de vanilie si ciocolata bogat întuneric pentru o placere absolut special. Acest amestec rooibos decafeinizate, ciocolată și vanilie este bogat in antioxidanti.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde