Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceaiul de musetel pur - staniu cu 15 bioodbouratelnými piramide

Musetel calmant, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., băuturi decofeinizata este mijlocul perfect pentru a calma nervos, deoarece este dovedit că… Descriere și parametrii

Descriere

Musetel calmant, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., băuturi decofeinizata este mijlocul perfect pentru a calma nervos, deoarece este dovedit că promovează relaxare si te elibereaza de stres. Este foarte bun la orice ora din zi sau noapte. Partenerul ideal pentru dormit.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde