Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cel mai bun test de sarcina-2 2 buc

Brand: IVT IMUNO Cod: z1299

Descriere

Cel mai bun test de sarcină este proiectat pentru a detecta începutul sarcinii (7-10. zi după fertilizare) și într-un stadiu avansat al sarcinii.

Aviz

Înainte de a începe testul citit cu atenție manualul de instrucțiuni. Efectuați testul într-un loc liniștit, la temperatura camerei 15-30 ° C. La efectuarea testului respecte regulile de igienă personală și sterilitate. Testul este de unică folosință. Nu testa intern. A se păstra la un loc uscat la 4-30 ° C și la îndemâna copiilor. Proteja de îngheț de testare. Nu utilizați testul după data de expirare imprimată pe un test de sac de aluminiu.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: IVT IMUNO

CONTACT: IVT IMUNO Ltd. Pavlovická 12/59, 77200 Olomouc.

Mai multe

CONTACT: IVT IMUNO Ltd. Pavlovická 12/59, 77200 Olomouc.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde