Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chia semienka

Brand: Allnature Cod: z41940
Variante produs (4):

Descriere

Chia semienka sú jedným z najlepších zdrojov energie pri fyzickej námahe, pretože majú schopnosť dodať výdrž a vitalitu pri náročných fyzických výkonné.

Aviz

Gluten. Chia sa neodporúča ľuďom, ktorí majú nízky tlak a ďalej tým, ktorí berú lieky na riedenie krvi. Nu da copiilor sub 3 ani. Skladujte v suchu a chlade do 20 ° C a relatívnej vlhkosti 70%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom. Fără conservanți. Krajina pôvodu Paraguaj.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| Sănătate | |
Brand: Allnature

Allnature cu. r. a. este o companie care se ocupă cu importul si distributia de păr și piele produse cosmetice profesionale si suplimente alimentare. Portofoliul ei include produse de înaltă calitate, dintre care majoritatea sunt bazate naturale.

Allnature
zile
:
ore
:
minute
:
secunde