Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Organic Ciocolata 71% 100 g

Brand: VIVANI Cod: z7439

Descriere

Ciocolata neagra bine cu o trestie de zahăr naturale porțiune mare de cacao îndulcită, care nu conține lecitină de soia sau orice alt emulgator. Ciocolata este potrivit pentru vegani. Acest ciocolată a atins punctajul maxim în evaluarea amar revistei gourmet ciocolată Savoir Vivre (1/2002). Din cele 34 de probe de atins doar două ciocolată. Aur, de asemenea, a primit cel mai mare premiu de la Societatea Agricolă germană (DLG).

Bomboane de ciocolată de brand Vivan sunt produse de firma germană Ludwig Weinricha familie. Bomboane de ciocolată de familie produse pentru mai mult de un secol. Tradiția și experiența, împreună cu cele mai bune ingrediente organice, facilități moderne și un control atent sunt garantia de înaltă calitate.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde