Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coenzima Extra! Strong 60 mg 30 Tob. + 30 Tob. GRATUIT

Brand: Simply You Cod: z4634 Supliment alimentar

Descriere

Coenzima Extra! Strong este un supliment alimentar cu o compoziție echilibrată, care acționează asupra sanatatii inimii (vitamina B1) și de a promova buna funcționare a metabolismului energetic (vitamina B1). Eficacitatea acestui produs ofera o combinatie unica de coenzima Q10, omega-3 acizi grasi polinesaturati, vitamina E și cea mai avansată tehnologie. Sinergia dintre aceste trei substanțe crește în mod semnificativ eficacitatea.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. Acesta conține soia. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

60 mg Coenzima Q10

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde