Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coenzima Q10 60 mg cu ulei de susan 60 capsule

Brand: Noventis Cod: z5025 Supliment alimentar

Descriere

Coenzima Q10 este o substanță conținută în mod natural în toate celulele corpului uman. Cantitatea de CoQ10 din organism scade cu vârsta, de aceea este recomandabil pentru a furniza organismului substanța, fie prin dieta sau nutritie suplimentar.

Aviz

Supliment alimentar. Care nu sunt destinate pentru copii și tineri sub 18 ani, femeilor gravide și mame care alăptează. Doza recomandată nu trebuie depășită. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. A se păstra la 15-25 ° C, în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate și lumină. Dozele mari de coenzima Q 10 poate reduce efectul warfarinei (un medicament care afectează coagularea sângelui). Dacă luați warfarină sau alte medicamente care afectează coagularea sângelui, nu iau coenzima Q 10 fără supravegherea unui medic. Spuneți medicului dumneavoastră dacă luați coenzima Q 10 înainte de prescrierea orice medicament. Nu este potrivit pentru cei sensibili la produsele apicole. Dacă luați orice medicamente sau suplimente, consultați adecvarea utilizării acestui produs cu medicul dumneavoastră.

Compoziție

315 mg Ulei de susan

60 mg Coenzima Q10

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Noventis

Noventis este o companie cehă cu sediul în Zlin, care își desfășoară activitatea în domeniul produselor farmaceutice, suplimente alimentare si produse cosmetice. Propria Noventis GMP certificate (Good Manufacturing Practice) pentru fabricarea de medicamente, pentru că prioritatea noastră este producerea de medicamente. În 2004 compania a preluat drepturile de comercializare pentru anumite medicamente sunt în Zentiva,. cu. Noventis intenționează existent gama de medicamente continuă să se extindă, prin urmare, joacă un rol activ în negocierile pentru achizitii ulterioare de medicamente generice, în colaborare cu mari companii farmaceutice. Scopul companiei este de a aduce produsele generice puternice, de înaltă calitate, pe piața farmaceutică.

...Mărimi
Noventis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde