Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coldises ulei spray nazal 10 ml

Brand: Agency MM Health Cod: z27154

Descriere

COLDISES ulei spray nazal alină iritație, regenerează și efecte benefice asupra mucoasei nazale.

Aviz

Dispozitivul medical. Odată ajuns în utilizare, nu utilizați mai mult de 6 săptămâni. A se păstra la temperatura camerei 8-25 ° C.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Agency MM Health

Agency MM Health de Agency MM Health este o companie distribuie suplimente nutritive. Activitatea acestei companii este de prelucrare de expertiză și studii în domeniul farmaciei și sănătății bazat pe ani de experiență în industria farmaceutică. Agency MM Health de Agency MM Health accent pe încredere și îngrijire client individual.

...Mărimi
Agency MM Health
zile
:
ore
:
minute
:
secunde