Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Corp organic și Ulei de masaj - Vanilie 50 ml

Brand: Saloos
Corpul organic și Ulei de masaj - Vanilie este de sus pur idealul ulei de corp natural pentru un masaj de relaxare frumos. Este un produs natural pur organic. Descriere și parametrii

Descriere

Corpul organic și Ulei de masaj - Vanilie este de sus pur idealul ulei de corp natural pentru un masaj de relaxare frumos. Este un produs natural pur organic.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Potrivit pentru copii. Fabricat din uleiuri presate la rece, uleiuri organice și 100% uleiuri esentiale naturale. Fără conservanți și arome sintetice.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile