Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cytosan sampon 200 ml

Brand: Energy Cod: z4439

Descriere

Substanțe humice terapeutic Șampon Cytosan este destinat aplicării pe probleme de piele ale scalpului. Dacă suferiți de mătreață, eczeme, psoriazis sau alte dermatite, care nu pot fi controlate cu ajutorul șamponul din seria Pentagram, puteți încerca o nouă Cytosan sampon.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Datorita continutului ridicat de gumat în Cytosan sampon ar trebui să fie utilizat cu părul blond ia în calcul posibilitatea unei tranziții la o nuanta de culoare ruginie. Aceasta culoare este 2-3 diferite aplicații sampon, clătite. Depozitați într-un loc uscat, departe de lumina directă a soarelui. A nu se congela.

Brand: Energy

Timpurie 90. ani ceh pe baza de companie ENERGY reprezintă astăzi un grup multinațional de asociați cu numele și filiale birourile lor în diferite părți ale lumii. Produsele companiei ENERGY sunt realizate din produse extrem de eficiente, complet naturale, elaborate de principiile de medicina tradițională chineză, dar folosind cele mai recente cunoștințe de medicină pe bază de plante, homeopatie, cristal și bio-rezonanță. Prin propriile sale cercetări garantează consumatorilor de energie cu cel mai bun curate procesele de producție și calitatea și în această privință, a fost clasat de top din lume. După tratamentul cu aceste produse, pielea este bine aprovizionat cu oxigen și o largă varietate de minerale, vitamine și o gamă largă de substanțe biologice, cu un efect puternic, vitală și regenerarea pe celulele pielii.

Energy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde