Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diaben 60 capsule

Brand: Advance nutraceutics Cod: z4124 Supliment alimentar

Descriere

Diaben supliment alimentar este un produs natural adecvat ca un regim alimentar supliment la zahar din sange crescute sau la limita.

Aviz

Supliment alimentar. Diaben care nu sunt destinate pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Nu pacientii adecvate cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Potrivit pentru diabetici regim alimentar pentru a completa. În ceea ce privește faptul că nivelul de zahăr din sânge poate scădea după utilizarea, mai ales la debutul monitorizarea regulată a zaharului din sange. Nu depășiți doza recomandată. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Păstrați într-un loc uscat la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Advance nutraceutics

Baza strategiei ADVANCE NUTRACEUTICS companiei este de a avea cele mai bune produse de pe piata care contin cele mai eficiente substanțe naturale a căror combinație adecvată este realizat efect maxim. Noi folosim doar ingrediente de cea mai de calitate, cu o calitate certificată și de origine, precum și întregul proces de producție este supusă unor controale stricte.

Advance nutraceutics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde