Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DiNAvir picături 50 ml

Brand: Diochi Cod: z4201 Supliment alimentar

Descriere

DiNAvir este un supliment bio-energizant și detoxifierea alimente facut din plante si uleiuri esentiale, care sunt rapid absorbite de organism și restabilește prospetime si vitalitate. DiNAvir betaglukanům conținut datorită unui acizi plante complexe sprijini funcționarea normală a sistemului de apărare al organismului.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 6 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Nu depășiți doza recomandată. Intr-un discurs cu privire la orice efecte adverse întrerupe utilizarea produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

salvie purpurie (Salvia miltiorrhiza)

Damasc (Rosa damascena)

Ligustrum lucidum

Betonica officinalis

rotungioară (Glechoma hederacea)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | Parfumuri | | | |
Brand: Diochi

Compania Diochi este o companie in crestere foarte rapid, care desfasoara activitati de cercetare pe medicina naturista si de regenerare a corpului. Colaborează cu mai multe laboratoare din intreaga lume, si perspective noi sunt puse în practică sub formă de noi produse bioinformatic. Cine are nevoie pentru a îmbunătăți vitalitatea corpului, găsi întotdeauna ajuta aici. Întregul sistem este format din produse bioinformatica care pot detoxifierea corpului nostru profund și regenera într-un timp foarte scurt. În comparație cu produsele convenționale au o forță extraordinară și compoziția lor este atemporal. Prelucrare tehnologie de energie Diochi le da multe avantaje pe care le puteți încerca cineva care lucreaza cu dispozitive de EAV. Dacă ați pus în circuitul de măsurare a produs Diochi, se poate alege întotdeauna aparatul în detrimentul altora. De a deveni o companie Diochi lider mondial în crearea de produse homeopate în domeniul medicinii naturale.

...Mărimi
Diochi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde