Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dobromyslová amestec NK 200 ml

Dobromyslová amestec ajută relaxare totală, fără a compromite capacitatea lor de a se concentra sau se concentreze. Descriere și parametrii

Descriere

Dobromyslová amestec ajută relaxare totală, fără a compromite capacitatea lor de a se concentra sau se concentreze.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Conceput pentru a bea după diluare. Diluare recomandat pentru băutură răcoritoare este de 1: 800. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Protejat de lumină și îngheț. Sedimente pe bază de plante nu este dăunătoare.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde