Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dragon Power - Mumio Gold 30 cps.

Brand: Art - Dialog
Mumio este un biostimulator natural, care mărește prospețimea  și  potențialul de energie al organismului. Este un amestec de substanțe organice și anorganice. Partea anorganică include mai mult de… Descriere și parametrii

Descriere

Mumio este un biostimulator natural, care mărește prospețimea  și  potențialul de energie al organismului. Este un amestec de substanțe organice și anorganice. Partea anorganică include mai mult de 50 de elemente vitale, printre care 10 oxizi metalici diferiți. Partea organică constă din aproximativ 30 de macro și micro componente, 6 aminoacizi, o serie de  vitamine, uleiuri esențiale și alte substanțe biologic active.

Mumio sau balsamul de munte se formează în peșteri  și  fisuri  din scală in  terenuri greu accesibile di muntii  Tian Shan  sub formă de stalactite și depuneri. Sau este stocat în fisurile  rocilor  in forma de  stalactite mici, forma aseamănătoare  cu lacrimi (picături).

Mumio curățată de impurități  are o materia de la   brună  până  la o culoare neagră, cu o suprafață lucioasă, care are un miros aromat caracteristic și gust amar.  Rășină de munte  este plastica, se topește  la 80 ° C. Compoziția sa este instabil, deoarece prin aparitia ia toate elementele în funcție de locul de apariție. Apoi, în funcție de elementele predominante putem  vorbi de  Mumia  de aur, negră, cu  cupru etc.

Dozare

Luați 1 comprimat pe zi, în timpul mesei  timp de 1 lună. Utilizași cu o cantitate suficientă de lichid. Pentru uz extern, puteți  dizolva comprimatul  de  mumie în apă și apoi  să utilizați soluția sub formă de comprese sau sa-l aplicați pe zonele afectate. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să utilizați timp de  2-3 luni.

Ambalare

30 comprimate - doză pentru o lună

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu substituie regimul alimentar variat.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, întunecos, la temperatura camerei până la 25 ° C. Mumio este moale, prin manipularea manuală începe să se topească , "murdărește" mâinile. La o temperatură de 30 ° C Mumio se poate topi și în blister.Țara de origine Kârgâzstan.

Spoturi

În  oferta noastră puteți găsi și  alte produse cu   mumie.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde