Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Droserin sampon 200 ml

Brand: Energy
Sampon Droserin este conceput pentru parul normal, sanatos si mai ales blond. Îmbunătățește elasticitatea parului, iar rezultatul de utilizarea sa este luciul catifelat. Reduce caderea parului pe… Descriere și parametrii

Descriere

Sampon Droserin este conceput pentru parul normal, sanatos si mai ales blond. Îmbunătățește elasticitatea parului, iar rezultatul de utilizarea sa este luciul catifelat. Reduce caderea parului pe scalp.

Droserin sampon natural bazat pe principiile unei metode unice de regenerare în Pentagram. Acesta conține extracte de plante, uleiuri esențiale pure și apă termală naturală de izvor fierbinte Podhájska.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A se păstra la un loc uscat la 10-25 ° C și protejat de îngheț.