Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extra Reishi 60 capsule

Brand: Vieste Cod: z4512 Supliment alimentar

Descriere

Reishi ciuperci (ciuperci Ganoderma) este, de asemenea, numit "ciuperca nemuririi" ale căror efecte sunt utilizate în Asia peste 2000 de ani. Reishi este în medicina tradițională chineză o instalație de adaptogenic importantă.

Produs Extra Reishi este îmbogățită cu vitamina C, care este activ în toate țesuturile din corp, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Aviz

Supliment alimentar. Acest produs nu este un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Păstrați într-un loc uscat sub 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Germania.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vieste

Vieste group sro Heinemannova 2695/6, 160 00 Prague 6, Cehia Număr de identificare: 02065533

zile
:
ore
:
minute
:
secunde