Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Goat colostru 60 Caps.

Brand: Betula pendula Cod: z4593 Supliment alimentar

Descriere

Produs de capră conține colostru capră colostru, care este atentia deosebita a sistemului imunitar.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Nu depășiți doza recomandată. Depozitați într-un recipient închis, într-un loc răcoros, uscat, de preferință la o temperatură de 5 ° C (produsul trebuie să fie păstrat la frigider). Nu expuneți la căldură excesivă sau lumina directă a soarelui.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Betula pendula

Companie pendula Betula a fost înființată în 2010. Suntem de colectarea și prelucrarea de capră și de vacă colostru, cu un accent pe calitatea înaltă a produselor noastre. Scopul nostru este de a pregăti colostru într-o formă în scopul de a menține efectele sale pozitive asupra sănătății. În doi ani, am reușit să dezvolte un proces de fabricație care vă permite să păstrați toate substanțele active importante.

Betula pendula
zile
:
ore
:
minute
:
secunde