Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grepofit 135 capsule

Brand: Energy
Grepofit este o formulă unică care acționează pozitiv functionarea normala a tractului respirator superior. Grepofit nu  afectează flora bacteriană pozitivă. Descriere și parametrii

Descriere

Grepofit este o formulă unică care acționează pozitiv functionarea normala a tractului respirator superior. Grepofit nu  afectează flora bacteriană pozitivă.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, femei însărcinate și care alăptează și persoanelor hipersensibile la produsele apicole  și din soia. În timpul utilizării se recomandă mărimea consumului de lichide. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este nici un substituit pentru o dieta variata. A nu se lăsa  la îndemana copiiilor. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde