Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

HerbalMed băutură fierbinte Dr.. Weiss - raceli, rinită 180 g

Brand: Simply You
Băutură fierbinte Dr HerbalMed® . Weiss - extract de plante Swiss Original este produs în conformitate cu reteta originala din Elveția. Datorită compoziției naturale nu afectează rinichii, ficatul,… Descriere și parametrii

Descriere

Băutură fierbinte Dr HerbalMed®. Weiss - extract de plante Swiss Original este produs în conformitate cu reteta originala din Elveția. Datorită compoziției naturale nu afectează rinichii, ficatul, inima si alte organe si pot fi combinate cu alte medicamente (de exemplu,. cu antibiotice).

Aviz

Supliment alimentar. Potrivit pentru copii de la 3 ani, femeile insarcinate si care alapteaza. Fără coloranți artificiali, arome sau îndulcitori, conservanți chimici nu. Nu conține cofeină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

Mur (Rubus fruticosus, frunze)

Moss Islandez (Cetraria islandica, tal)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|