Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hyaluroceutical - hidratante Emulsie 30 ml biotehnologie

Brand: Herb Pharma Cod: z4725

Descriere

Hydrating Emulsion biotehnologie Hyaluroceutical cu acid hialuronic este un intensiv de emulsie care conține peptide de restabilire și de întinerire a unei noi generații. Datorită forțele speciale îmbunătățește în mod eficient hidratarea pielii și umple ridurile din interior. Produsul este destinat atât pentru bărbați și femei, precum și pentru toate tipurile de piele.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Înainte de prima utilizare, testați produsul pe partea interioară a antebrațului pentru a evita reacția alergică. Așteptați 24 de ore. Dacă vă confruntați cu iritație, nu mai utilizați-l. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți-le imediat cu apă. Păstra la temperatura camerei din sursele de căldură și de razele soarelui. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Acidul hialuronic

Brand: Herb Pharma

Compania elvețiană HERB Pharma este un producător și furnizor de produse în domeniul dispozitivelor medicale, suplimente nutritive si cosmetice speciale. HERB PHARMA vine la piața mondială, cu un concept clar și viziune pentru clientul final, cu o viziune de sanatate bazat pe produse naturale. O combinație de natura cu sănătatea umană este o progresie naturala a existenței civilizației umane, care în următoarele decenii va juca un rol foarte important în creșterea calității generale a vieții omenirii. Istoria companiei HERB-PHARMA se încadrează în a doua jumătate din 1992, de când data de începere a segmentului Companiei de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Vă întrebați Herb Pharma mai mult? Uita-te la videoclipul.

...Mărimi
Herb Pharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde