Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

InSalin - Sare inhalator

Brand: Salin Cod: z4477

Descriere

InSalin pe bază de ioni de inhalare sare personale, pentru utilizare imediată în caz de probleme cu respiratia. Puteți inhala în vehicule, acasă sau pe drum, într-un cadru de afaceri și de relaxare - ajută întotdeauna.

Aviz

Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile și vizionarea fotografiilor. Cantitatea zilnica de sare pufos în condiții normale de utilizare, este mai mică de 0,05 g. Dacă este necesar, aceasta nu este limitată în numărul de utilizare zilnică. În timpul utilizării, vă recomandăm să folosiți lichide de hidratare adecvate.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Salin
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde