Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joalis Bambi nazal 100 ml

Brand: Joalis Cod: z43743 Supliment alimentar

Descriere

Doplněk stravy Bambi Nasal je sirupový komplex pro děti obsahující rostlinné výluhy, které přispívají k normální funkci dýchacích cest.

Aviz

Supliment alimentar. A se păstra la temperatura de 5 până la 25 ° C Preparatul nu trebuie expus la lumina directă a soarelui sau de câmp electromagnetic puternic. Prin urmare, nu se păstrează la o distanță mai mică de cinci centimetri de la cuptor cu microunde, frigider, televizor, telefon mobil, etc. Conținutul preparatului nu trebuie să intre în contact cu metale și produse alimentare aromatice. Nu pentru copii sub 3 ani sau femeile însărcinate sau care alăptează. Acest medicament nu este un leac și nu pot înlocui medicamentele prescrise. Nu este destinat ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | | Sănătate |
Brand: Joalis

Joalis sunt unice Preparate informații medicale , care sunt folosite, printre altele cunoștințe practice , MD. Josef Jonas . Acestea sunt suplimente la baza pur naturale care conțin extracte din plante. De cercetare și dezvoltare Preparate Joalis pe baza de ani de experienta ​​strong> mai multe terapeuți și clienții lor.

...Mărimi
Joalis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde