Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joalis Deimun Aktiv 50 ml

Brand: Joalis Cod: z43214 Supliment alimentar

Descriere

Picăturile cu extracte din plante de Joalis Deimun Aktiv strong> contribuie la normalitate sistem imunitar strong>. p>

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza.      Acest produs nu este un medicament si nu poate înlocui medicamentele prescrise. Acesta nu este conceput ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată.      Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.      Nu utilizați o lingura de metal. A se păstra la 5-25 ° C. Preparatul nu ar trebui să fie expuse la lumina directă a soarelui sau câmp electromagnetic puternic.  Prin urmare, nu se păstra la o distanță de mai puțin de 5 cm de la cuptor, frigider, TV, telefon mobil, etc..  Preparat conținut nu trebuie să vină în contact cu metale și produse alimentare aromatic. P>

Compoziție

0.025 mg Violet parfum (Viola odorata, frunze)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Joalis

Joalis sunt unice Preparate informații medicale , care sunt folosite, printre altele cunoștințe practice , MD. Josef Jonas . Acestea sunt suplimente la baza pur naturale care conțin extracte din plante. De cercetare și dezvoltare Preparate Joalis pe baza de ani de experienta ​​strong> mai multe terapeuți și clienții lor.

...Mărimi
Joalis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde