Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joalis UrHerb 100 tbl.

Brand: Joalis Cod: z43234 Supliment alimentar

Descriere

Supliment alimentar Joalis UrHerb comprimat cu extracte din plante , care contribuie la normal funcție de tractului urinar .

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Pentru persoanele cu sensibilitate crescuta la oricare dintre componentele produsului poate provoca o reacție alergică. În aceste cazuri rare, nu mai luați. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați într-un loc răcoros și uscat, după deschiderea utilizare termen de 3 luni. După fiecare utilizare, închideți bine recipientul. Nu depășiți doza recomandată.     Produsul nu înlocuiește un regim alimentar variat.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Joalis

Joalis sunt unice Preparate informații medicale , care sunt folosite, printre altele cunoștințe practice , MD. Josef Jonas . Acestea sunt suplimente la baza pur naturale care conțin extracte din plante. De cercetare și dezvoltare Preparate Joalis pe baza de ani de experienta ​​strong> mai multe terapeuți și clienții lor.

...Mărimi
Joalis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde