Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LICHID DUO FORTE sampon pentru paduchi 200 ml + 125 ml ser

Brand: Simply You Cod: z43470

Descriere

Liquide DUO FORTE este dublu succes împotriva a tot ca sampon si ser pentru par.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Potrivit pentru copii de la 3 ani. În timpul utilizării sampon mânca sau fuma. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sunteți alergic la anumite ingrediente. Ele pot fi folosite de către femeile însărcinate și care alăptează. Nu s-au observat efecte secundare. În caz de contact sau iritații ale ochilor, gurii sau nasului zasažneé sampon Spălați bine cu apă de la robinet calduta. Dacă găsiți hipersensibilitate a pielii sau a ochilor după utilizarea sampon, nu mai utilizați. A se păstra la 15-25 ° C

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde