Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Magne B6 Relax 30 capsule

Brand: Phoenix Cod: z4929 Supliment alimentar

Descriere

Magne B6 Relaxați-vă conține o combinație de Melissa, hamei, magneziu si vitamina B6, care ajută pentru a induce si de a imbunatati calitatea somnului.

Aviz

Supliment alimentar. Magne B6 Relax este destinat adulților 18 ani. Doza zilnică recomandată nu trebuie să depășească. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Luând supliment poate afecta capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. Dacă problema persistă mai mult de trei săptămâni, va rugam sa contactati medicul. Nu folosi ca un substitut pentru o dieta variata. Consumul excesiv poate pune în pericol sănătatea. Păstra la temperatura camerei până la 25 ° C. Tara de origine, Franta.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Phoenix

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

Mai multe

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

zile
:
ore
:
minute
:
secunde