Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Uroval Akut 20 tbl.

Brand: Walmark Cod: z4872 Supliment alimentar

Descriere

Uroval manua Akut este un complex original de substanțe naturale pentru activitatea normală a vezicii urinare .

Aviz

Suplimente alimentare. Nu pentru copii sub 3 ani. Nu conține gluten. Nu depășiți doza recomandată. Dacă starea dumneavoastră nu se ameliorează în 3-5 zile, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Compoziție

750 mg D-manoză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Walmark

WALMARK între organismele de mai mulți ani să contribuie semnificativ la construirea de piață suplimente alimentare. Succesele obținute au acasă și în străinătate se bazează pe auto-disciplina, munca grea, dar, de asemenea norocul necesar. Cultura corporatista construit pe principii morale solide, împreună cu loialitatea angajatilor si voi Walmark partener de încredere și dovedit. Walmark este o dovadă că, chiar și în lumea globalizată de azi poate fi o firmă care, fără capital străin și know-how pentru a se afirma într-un astfel de domeniu solicitant, cum ar fi producția farmaceutică. Realizarea că este posibil de a veni cu ideea, să pună în aplicare o și reuși, pentru WALMARK inspirație și provocare pentru continuarea lucrărilor. Walmark, ca. îndeplinește cerințele din Legea și reglementărilor privind producția și distribuția de droguri GMP de droguri în Republica Cehă și a demonstrat funcționalitatea sistemului instituit de bună practică de fabricație (GMP).

...Mărimi
Walmark
zile
:
ore
:
minute
:
secunde