Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio nepasteurizat otet de mere 0,75 litri (sticle returnabile)

Brand: Beutelsbacher Cod: z6205

Descriere

Oțet de cidru de mere este produs prin fermentarea cidru proaspăt presat de mere Demeter. Prin urmare, nu este obtinut din concentrat. Acesta a fost folosit pentru producerea de mere coapte din zonele sadařských renume în sudul Germaniei. Otetul este pasteurizat și este natural tulbure. Standuri un gust plăcut și aromă de mere și este potrivit nu numai pentru aromatizarea și conservarea alimentelor, dar și pentru a bai pentru uz cosmetic și ca bază pentru băuturi de sănătate.
Bea facut din otet de mere: două lingurițe de oțet și se toarnă o lingurita de miere intr-o cana de apa calda si savurați stomacul gol dimineața și pe tot parcursul zilei ca o băutură răcoritoare.

Tara de origine: Germania

Compoziție

Acid eicosapentaenoic (EPA)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde