Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

NaturGYN Scarlett - inel vaginal din plante - 2

Brand:
Scarlett NaturGYN sunt organisme vaginale pe bază de plante concepute pentru a sprijini menținerea sănătății urologice și ginecologice femeilor. Descriere și parametrii

Descriere

Scarlett NaturGYN sunt organisme vaginale pe bază de plante concepute pentru a sprijini menținerea sănătății urologice și ginecologice femeilor.

Aviz

utilizarea DIU 6 zile înainte de ciclul menstrual așteptat și la trei zile după finalizarea acesteia. Contactul sexual este de nedorit în timpul aplicării. Poate fi folosit cu contraceptive. Nu utilizați dacă alergic la ingredientele pe bază de plante. Când eliminați evenimentele adverse DIU. Produsul este potrivit pentru utilizarea în timpul sarcinii. Nu utilizați în timpul menstruației. Înainte de utilizare, citiți cu atenție prospectul. Depozitați într-un loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu înlocuiește tratamentul farmacologic și de îngrijire medicală. Nu există nici un medicament. Dispozitivul are un înveliș din bumbac inofensiv cu vedere igienic fibrele absorbante și filetul pentru îndepărtarea. Inelul vaginal din plante este produs în condiții strict sterile.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile