Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nimbový 60 ml ulei

Brand: Blue Step
Ulei Nimbový,-piuliță de usturoi parfum contine un ingredient special - Nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, nimbinate sodiu, quercetin, și salannin azadirachtin, care au efecte unice asupra pielii. Descriere și parametrii

Descriere

Ulei Nimbový,-piuliță de usturoi parfum contine un ingredient special - Nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, nimbinate sodiu, quercetin, și salannin azadirachtin, care au efecte unice asupra pielii.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Ulei Nimbový începe deja să se solidifice la temperatura camerei. Solidifică afecta calitatea sa, dar confirmă. Tara de origine SUA.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde