Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nuci de săpun detergent pe o spălătorie alb și scutece cu dezinfectant

Brand: Yellow & Blue
Spălarea nuci săpun praf pe un înălbitor spălătorie alb și agent antimicrobian. Potrivit pentru haine pentru copii și scutece stofa. Baza este format din pulbere fină de săpun de calitate ecologică… Descriere și parametrii

Descriere

Spălarea nuci săpun praf pe un înălbitor spălătorie alb și agent antimicrobian. Potrivit pentru haine pentru copii și scutece stofa. Baza este format din pulbere fină de săpun de calitate ecologică nuci. Potrivit pentru spălare la temperaturi de peste 40 ° C. Parfum gratuit.

Detergent a fost testat pe toleranta pielii și este, de asemenea bine tolerat de pielea copiilor sub 3 ani.

Produsul nu conține nici derivați de petrol, fosfați, clor, parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de enzime, antispumante, înălbitori optici, umpluturi.

Aviz

Compoziție 100% din plante. Nu conține ulei de palmier.

Compoziție

săpunuri de nuci

zile
:
ore
:
minute
:
secunde