Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nutriție comun Priessnitz Forte + Colagen 180 tbl. + 90 TBL. GRATUIT

Brand: Simply You
Priessnitz® comună nutriție FORTE + Colagenul este un supliment alimentar sub formă de tablete cu compoziție îmbunătățită pentru funcționarea normală a articulațiilor și oaselor. Descriere și parametrii

Descriere

Priessnitz® comună nutriție FORTE + Colagenul este un supliment alimentar sub formă de tablete cu compoziție îmbunătățită pentru funcționarea normală a articulațiilor și oaselor.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

0.03375 mg Vitamina K1

zile
:
ore
:
minute
:
secunde