Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omul de par - ser fito-biotehnologie pentru a întineri și de a promova cresterea parului pentru barbati 125 ml

Brand: Herb Pharma
Produs om de par stimuleaza cresterea parului direct de la rădăcina părului și crește puterea de păr. Neutralizeaza procesul de imbatranire la nivelul celulelor și folosind cele mai noi tehnologii … Descriere și parametrii

Descriere

Produs om de par stimuleaza cresterea parului direct de la rădăcina părului și crește puterea de păr. Neutralizeaza procesul de imbatranire la nivelul celulelor și folosind cele mai noi tehnologii (peptide și extracte de plante) elimină semnele vizibile de imbatranire a parului, anti-alopecie - caderea parului si are capacitatea de a recupera creșterea lor.

Aviz

Numai pentru uz extern, nu înghiți. În caz de înghițire, se va consulta medical. Produsul este foarte bine tolerat. Pentru ciuda eficacitatea sa ridicat se recomandă înainte de a utiliza testul pe o bucată de piele. Testul de reacție pielii prin aplicarea produsul pe o mică parte din zona tratată și înainte de depunerea finală așteptați 24 de ore. de îndată ce vă confruntați cu orice iritație sau sensibilitate crescuta, se întrerupe utilizarea. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul intră în ochi, clătiți bine cu apă și se usuca. A nu se folosi pe rani deschise. Orice alte sedimente de culoare și fine sunt cauzate de ingrediente vegetale care produsul conține, și nu afectează calitatea produsului. A se păstra la 10-25 ° C. Tara de origine Elveția.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde