Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio Ovăz Muesli gluten de ciocolată 425 g

Brand: Bauck hof Cod: z5262

Descriere

Musli Ciocolata -bezlepkové este potrivit pentru micul dejun cu lapte, suc, brânză, pâine sau de copt, în rulouri, biscuiți și batoane de cereale.

Bauckhof pentru producția de ovăz sunt cultivate într-un proiect special fermieri partenere. Pentru Bauckhof fulgi de ciocolata fulgi de ovăz sunt folosite materii prime care sunt fabricate într-o cultivare ecologica certificata.

Ingrediente:
Total fulgi de ovăz cereale * 65% ciocolata * 12% (brut din trestie de zahăr *, masă de cacao *, unt de cacao *, emulgator: lecitină de floarea soarelui *), făină de orez *, faina de porumb *, brut de trestie de zahăr *, pudră de cacao *, mare sare.

Acest produs este fără gluten și excepțional pot conține urme de lapte de materii prime, nuci, susan și soia.

* = Ingrediente din agricultura ecologică

Compoziție

Ovăz (Avena sativa)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Bauck hof
Mai multe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde