Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pe piele - Cat de Premium Claw + B-complex + C 1000 Vitamina cu hip-Zinc GRATUIT

Frumos pielea mod natural! Doza și durata de utilizare a produselor este foarte individuală și depinde de multi factori. În plus, este necesară ajustarea dozelor în timpul tratamentului. Pentru cel… Descriere și parametrii

Descriere

Frumos pielea mod natural! Doza și durata de utilizare a produselor este foarte individuală și depinde de multi factori. În plus, este necesară ajustarea dozelor în timpul tratamentului. Pentru cel mai bun efect, vă recomandăm consultarea cu echipa noastră de experți de consiliere medicală. Pachetul de bază include:

  • 1 Claw pisicii (Uncaria tomentosa, Vilcacora) 150 Caps. .
  • 1 B-complex cu drojdie de bere Premium 120 tbl. .
  • 1 Vitamina C 1000 cu eliberarea treptată și săgeata 150 TBL. + 15 mg de zinc 60 tbl. GRATUIT .
zile
:
ore
:
minute
:
secunde