Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Periuta de dinti pentru copii sanatos Curanatura Junior 12 pc

Brand: Curanatura Cod: z43243

Descriere

Alegerea materialelor pentru periuta de dinti pentru copii Curanatura Junior strong> este supusă unor criterii stricte medicale. Toate materialele (inclusiv ambalaj) sunt în întregime în concordanță cu un stil de viata sanatos, nu conțin aditivi sau urme de compuși chimici periculoși și sunt 100% ecologice. P>

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Curanatura

Perii Curanatura îndeplinesc toate standardele stabilite de Simpozionul Mondial de igiena dentara pentru o periuta de dinti sanatoasa si satisfacatoare. Este o periuta de dinti naturale, care sunt articulate cele mai bune proprietăți de sănătate periuță de dinți, împreună cu calitatea mediului. Perii Curanatura sunt realizate fără utilizarea de plastic inutile (ftalați și BPA). Pe sfatul expert al igienisti dentare este dotat cu o perie moale, cu peri fine prietenoase dinților și a gingiilor. Periuțe de dinți Curanatura sunt , de asemenea , 100% biodegradabil.

Curanatura
zile
:
ore
:
minute
:
secunde