Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PH minerale pentru detoxifierea organismului 320 g

Brand: Wetyzo
pH Minerale este un supliment alimentar care a fost dezvoltat si produs pentru  mentinerea  echilibrului acido-bazic din organism,. Descriere și parametrii

Descriere

pH Minerale este un supliment alimentar care a fost dezvoltat si produs pentru  mentinerea  echilibrului acido-bazic din organism,.

Aviz

Supliment alimentar. Nu pentru copii sub 3 ani. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Republica Cehă.

Compoziție

600 mg Potasiu

500 mg L-carnitină

400 mg Calciu

2 mg Mangan

Vitamina K2

3 mg Bor

zile
:
ore
:
minute
:
secunde