Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Proteine ​​de cânepă 100% Natural Bio 500 g

Brand: Vieste Cod: z5116 Supliment alimentar

Descriere

Proteine ​​de cânepă este o sursa bogata naturala 100% din proteine ​​vegetale (conține toate 22 de aminoacizi care apar în natură, inclusiv 8 esențiale). Este bogat in fibre si contine un echilibru aproape perfect de acizi grași 3, 6 și 9.

Aviz

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aceasta nu înlocuiește un regim alimentar variat. Proteina nu este termic sau chimic denaturat. A se păstra la un loc răcoros, uscat, întunecos. Nu contine THC, lactoză, gluten de grâu, pesticide, erbicide, ingrediente modificate genetic, antibiotice hormoni reziduuri / de creștere, îndulcitorii artificiali, a adăugat zaharuri. Potrivit pentru diabetici;. Fără alergeni. Tara de origine Olanda.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vieste

Vieste group sro Heinemannova 2695/6, 160 00 Prague 6, Cehia Număr de identificare: 02065533

zile
:
ore
:
minute
:
secunde