Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Putere Cannabis Cânepă Capsule - 120 capsule

Brand: Natural Medicaments Cod: z4503 Supliment alimentar

Descriere

Produs Putere Cannabis - cânepă conține o mare varietate de substanțe de promovare a sănătății.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este potrivit pentru copii sub 6 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A se păstra la loc uscat sub 25 ° C într-un recipient etanș. Nu conține THC.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Natural Medicaments

Compania Medicamentele NATURALE Infiintata in 2001, se ocupa cu vânzarea de selecție de produse naturale și dezvoltarea propriilor liniile sale de produse, iar accentul se pune întotdeauna pe măiestrie de calitate și o selecție atentă a ingredientelor naturale. Principalul Filosofia abordarea companiei pentru sănătate în ceea ce privește medicina naturista, holistică și alternative. Medicamente naturale - Totul pentru sanatatea ta.

Vivantis a.s., Školní nám. 14, 537 01 Chrudim

...Mărimi
Natural Medicaments
zile
:
ore
:
minute
:
secunde