Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rodie - 100% suc de rodie 500 ml

EkoMedica 100% Sucul de rodie este extras din fructul de rodie, de asemenea, numit elixirul tinereții, mijloacele cele mai moderne de producție. Produsul este stabilizat cu doar pasteurizare blând nu… Descriere și parametrii

Descriere

EkoMedica 100% Sucul de rodie este extras din fructul de rodie, de asemenea, numit elixirul tinereții, mijloacele cele mai moderne de producție. Produsul este stabilizat cu doar pasteurizare blând nu conține zahăr adăugat, conservanți chimici, coloranți sau. Prin urmare, suc este destinat pentru cea mai larga gama de consumatori, inclusiv diabetici.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Agita înainte de utilizare. Sedimentul din partea de jos a sticlei nu este dăunător. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Culoare, aromă și gust de suc în diferite loturi de producție pot varia ușor. Sucul nu conține zahăr, conservanți și coloranți chimici. După deschis, magazin în frigider. Utilizați în termen de 3 săptămâni de la deschiderea. Protejat de lumină.

Compoziție

vitamina C

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde