Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sarapis soia 60 capsule

Brand: Vegall Pharma Cod: z450 Supliment alimentar

Descriere

Sarapis Soja este îmbogățit cu fitoestrogeni din soia și trifoi roșu oferind o gamă completă de efecte ale menopauzei, care este insotita de simptome neplacute (de exemplu,. bufeurile si transpiratia, palpitatii, migrene).

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii și persoanele alergice la produse apicole. Potrivit pentru femeile cu inflamarea venelor, hipertensiune arteriala si cukrovkou.Nepřekračujte recomandat doza zilnică. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Efectele secundare și adverse nu sunt cunoscute. Tara de origine Austria.

Compoziție

37.5 mg Soia

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vegall Pharma

CONTACT: VEGALL Pharma Ltd., fier 63, Vrbno pod Pradědem 793 26

Mai multe

CONTACT: VEGALL Pharma Ltd., fier 63, Vrbno pod Pradědem 793 26

Vegall Pharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde