Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tampoane de bumbac organic MASM

Brand: Blue Step
Tampoane MASM sunt fabricate 100% bumbac organic, fără utilizarea substanțelor chimice nocive. Miezul absorbant este acoperit cu un strat de securitate specială de bumbac, care împiedică eliberarea… Descriere și parametrii

Descriere

Tampoane MASM sunt fabricate 100% bumbac organic, fără utilizarea substanțelor chimice nocive. Miezul absorbant este acoperit cu un strat de securitate specială de bumbac, care împiedică eliberarea de fibre in corpul vostru.

Aviz

Utilizați întotdeauna un tampon cu cea mai mică absorbție corespunzător nevoilor dumneavoastra. Nu conține parfum, superabsorbents, vascoza, clor. Hipoalergenic. Tampoane sunt asociate cu TSS (sindromul de soc toxic). TSS este o boala rara, dar grava.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde