Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare cu nucă de cocos - parfum de cafea Mocha

Brand: Tropikalia
Lumânarea cu nucă de cocos - parfum de nucă de cocos - Lumânările din soia într-o coajă de nucă de cocos sunt un ornament frumos. Lumânările nu conțin parafină, care este un produs secundar al… Descriere și parametrii

Descriere

Lumânarea cu nucă de cocos - parfum de nucă de cocos - Lumânările din soia într-o coajă de nucă de cocos sunt un ornament frumos. Lumânările nu conțin parafină, care este un produs secundar al industriei petroliere .

Arzând parafină, toxinele periculoase sunt eliberate în aer, pe care apoi le inhalăm. Lumânarea conține un fitil de bumbac, adică pur natural, fără borax, în care fitilele sunt în alt mod scufundate pentru a obține în mod artificial o mai bună ardere.

Adăugăm uleiuri esențiale de calitate din ceară numai din surse locale. Lumânările sunt turnate și decorate manual. Deci fiecare este puțin diferit. Ceara de soia arde cam de două ori mai mult decât cea de parafină, cu 100g de ceară este de + - 20 de ore.

Timpul de ardere al acestei lumânări este de aproximativ 15 ore.

Înștiințare

NU lăsați NICIODATĂ lumânarea nesupravegheată. Puneți întotdeauna un tampon sub el.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde