Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei de catina 50 ml

Brand: Pharma Activ Cod: z1807 Supliment alimentar

Descriere

Uleiul de cătină este pregătirea multiminerale cu absorbție maximă, care este o sursă bogată de vitamine din grupele A, C, E, K, B1, B2, B6, P, acid folic, acizi organici, carotenoide, zaharuri, tanini și multe săruri minerale. Acesta este un bun supliment nutritiv în deficiente de vitamine.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Femeile insarcinate si care alapteaza sunt sfatuiti sa consulte un medic. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, întunecos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Țările UE de origine.

Compoziție

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde