Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Unguent de cânepă pentru leziuni la rece cu propolis

Brand: Delibutus
Unguent de cânepă pentru leziuni la rece cu propolis este conceput pentru a trata buzele sunt predispuse la herpes, fie direct, fie ca o masura de precautie pentru tratamentul rece răni deja… Descriere și parametrii

Descriere

Unguent de cânepă pentru leziuni la rece cu propolis este conceput pentru a trata buzele sunt predispuse la herpes, fie direct, fie ca o masura de precautie pentru tratamentul rece răni deja manifestat.

Balsamul conține iritante și componente chimice. Nu conține conservanți chimici. Nu este potrivit pentru persoanele cu alergii la produse apicole!

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde