Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vitamina C 1000 mg din macies 100 comprimate + gratuite 7 comprimate GRATUIT

Brand: MedPharma
Vitamina C este o substanță antioxidanta importanta  ușor solubila în apă, aceasta si este cauza ca se elimina foarte repede din organism. Prin utilizarea capsulei are loc eliberarea  treptată  ceia… Descriere și parametrii

Descriere

Vitamina C este o substanță antioxidanta importanta  ușor solubila în apă, aceasta si este cauza ca se elimina foarte repede din organism. Prin utilizarea capsulei are loc eliberarea  treptată  ceia ce aduce la absorbția efectivă de vitamina C in organism, și, astfel este  asigurat   mereu același nivel de vitamina C din organismul nostru.

Bioflavonoidele din macies maresc efectul vitaminei  C  asigurand astfel o utilizare maxima a acestei vitamine.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 12 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, dar  într-un loc uscat și întunecos. Începeți să utilizați doar ambalajul  intact. Tara de origine SUA.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | | | |