Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wurm-Ex

Brand: Clinex Cod: z5049 Supliment alimentar
Variante produs (2):

Descriere

Wurm-Ex conține extractul din muguri de frunze de nuc, care contribuie la apărarea naturală a organismului împotriva agenților externi și funcționarea normală a tractului digestiv. Vitamina B2 contribuie la menținerea unei stări normale a mucoaselor. Acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Pentru persoanele sănătoase nu sunt cunoscute careva efecte secundare. Wurm-ex nu are contraindicații pentru tratament. Nu este potrivită  detoxifierea și deparazitarea in cazul afecțiunilor hepatice și vezicii biliare în timpul sarcinii și tulburărilor  de coagulare a sângelui sau problemelor de concepție. Poate duce la pierderea in greutate si schimbarea  culoarii și consistenței în scaun. În cazul în care observati  un numar mare de viermi ucisi sau  părți de viermi în scaun, vă recomandăm să luați legătura cu medicul dumneavoastră și să cereți o examinare mai cuprinzătoare pentru antihelminți. Poate fi vorba de specii rezistente  Platyhelmintes și Nematoda. A se păstra la temperatura camerei, 15-20 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | Sănătate |
Brand: Clinex

Compania a Clinex 15 ani de experiență, propria noastră dezvoltare și cercetare în propriile sale laboratoare acreditate în Republica Cehă este implicată în cercetarea și fabricarea mai mult de 700 produse - medicamente, medicamente și suplimente alimentare , în principal pentru detoxifierea organismului și worming. firme de servicii profesionale Clinex cu cea mai mare cunoaștere posibilă și expertiza pentru a satisface clienții cu produse de cele mai exigente certificate.

...Mărimi
Clinex
zile
:
ore
:
minute
:
secunde