Šperky podľa znamenia zverokruhu

Astrologii antici examinau cerul și au descoperit că pe parcursul anului energia Pământului se schimbă sub influența Soarelui. Datorită acestui fapt, au fost apărut semnele zodiacale și caracteristicile personalității în funcție de data nașterii. În ciuda abordării raționale a vieții de astăzi, mulți dintre noi cred că viața noastră este influențată de horoscop. Indiferent dača credeți sau nu în horoscop, puteți alege o bijuterie care, conform tuturor adevărurilor astrologice, ar trebui să vă aducă fericire, succes, bunăstare interioară și să-i testați puterea.

Berbec

Primul semn astrologic denumit în cinstea constelației Berbecului. Este vorba de un semn pozitiv, de foc. Berbecii sunt sinceri și impulsivi.Bijuteriile cu pietre destinate berbecului sunt puternice și scumpe. Printre ele veți găsi diamantul, rubinul sau agatul. Inelul cu diamant este alegerea potrivită ...

Taur

Conform regulilor astrologice, Taurul este condus de planeta Venus, este considerat un semn feminin, solid, de pământ. Taurii cunosc valoarea lucrurilor materiale, sunt senzuali și au o mare dorință de a deține.

Printre bijuteriile care se potrivesc acestui sem încăpățânat veți găsi cuarțul roz sau galben. O alegere minunată este, spre exemplu, un pandantiv cu mineralul menționat.

Gemeni

Gemenii sunt inteligenți, curioși și versatili. Este un semn pozitiv, de vânt, ai cărui purtători au multe interese și dorințe.Pentru acest sem zodiacal prietenos sunt potrivite perlele, care semnifică puritatea și gustul rafinat. Un pandantiv cu o perlă veridică i se va potrivi cel mai bine.

Rac

Racul este considerat un semn de apă. Racii sunt sensibili și vulnerabili. Datorită fragilității lor, au o mare nevoie de un mediu sigur, care este simbolizat de carapace.Bijuteriile fine decente, cu o notă de romantism, se potrivesc perfect persoanelor născute în zodia Racului. Ideale sunt bijuteriile completate cu cuarț roz, care promovează imaginația și creativitatea

Pandantiv din oțel Gemeni Très Jolie BTJM168
-58 %Lichidare de stoc
Brosway
Pandantiv din oțel Gemeni Très Jolie BTJM168
peste 2 zile la Dv.
Inel din argint pentru femeile născute in iulie 198867C02
Până la -14 %
Pandora
Inel din argint pentru femeile născute in iulie 198867C02
peste 2 zile la Dv.
Cercei din argint placat cu aur Rac CANCER AR01-407-U
PDPAOLA
Cercei din argint placat cu aur Rac CANCER AR01-407-U
peste 2 zile la Dv.
Leu

Simbolul acestei zodii este Soarele. Este un semn de foc, masculin, ai cărui purtători sunt încrezuâi în sine, activi și persistenți.Puteți alege dintr-o serie de bijuterii care îi vor evidenția temperamentul. O alegere potrivită sunt bijuteriile netradiționale și excentrice, care accentuiază natura lor extrovertă sau un set de bijuterii cu granat sau ochi de tigru.

Fecioara

Zodia Fecioarei este asociată în astrologia tradițională cu planeta Mercur. Este vorba de persoane muncitoare, au simțul realității și stau ferm cu picioarele pe pământ.Persoanele născute în aceeastă zodie sunt caracterizate prin voință puternică și inocență. Pentru a evidenția aceste caracteristici se potrivesc bijuteriile din pietre prețioase, cum ar fi ametistul sau safirul.

Balanță

La fel ca Taurul, și Balanța este condusă de planeta Venus. Este singurul semn zodiacal care are ca simbol un obiect neînsuflețit și în același timp este cel mai de succes semn al zodiacului.Aceste persoane deseori ezită în deciziile lor. Dar odată ce se decid, știu că au făcut alegerea corectă. Pentru natura lor se potrivesc bijuteriile cu safir, care neutralizează confuzia și iluziile.

Scorpion

Scorpionul este un semn închis și misterios. Săgeata din partea de jos a simbolului reprezintă coada otrăvitoare a Scorpionului. Motto-ul lor în viață este „Voi afla totul”.Au o gândire foarte clară și o judecată ascuțită. Scorpionului i se potrivesc pietrele puternice. De exemplu, opalul sau onixul.

Cercei din argint placați cu aur LEO AR01-408-U
PDPAOLA
Cercei din argint placați cu aur LEO AR01-408-U
peste 2 zile la Dv.
Pandantiv din argint RZ163R
Avantajos
Rosato
Pandantiv din argint RZ163R
peste 2 zile la Dv.
Brățară elegantă solidă Săgetător LPS05ARR33
Avantajos
La Petite Story
Brățară elegantă solidă Săgetător LPS05ARR33
peste 2 zile la Dv.
Inel din argint pentru femeile născute in decembrie 198867C07
-14 %
Pandora
Inel din argint pentru femeile născute in decembrie 198867C07
peste 2 zile la Dv.
Săgetător

Persoanele născute în zodia săgetătorului au simțul adevărului, sunt încrezători și curajoși. Conducătorul acestui semn înflăcărat și mișcător este planeta Jupiter.Săgetătorii sunt optimisti, activi și sociabili. Bijuteriile cu granat sau ametist sunt cele mai potrivite pentru acest semn zodiacal.

Capricorn

Potrivit astrologilor, capricornii se caracterizează printr-o natură calmă, sunt modești și economicoși. Capricornii gândesc mult timp, tânjesc să fie apreciați și își pot părăsi zona de confort pentru a-și atinge scopurile.Piatră tipică pentru acest semn zodiacal este cristalul, care le oferă energie.

Vărsător

Vărsătorii au abilități bune de comunicare, sunt echilibrați, stabili și activi. Saturnul a fost considerat planeta acestui semn, dar după descoperirea planetei Uranus, anume ea este considerată planeta guvernatoare.

 

Vărsătorilor li se potrivesc minunat toate bijuteriile în combinație cu turcoaz sau amazonit.

Pești

Ultimul, cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului, este asociat cu constelația Pești. Este un semn de apă care este considerat cel mai fragil și mai vulnerabil. Peștii sunt indivizi sensibili cu o fantezie dezvoltată.Li se potrivesc perfect bijuteriile cu ametist și jad.