Cauți un ceas inteligent conceput pentru fiecare aventură a ta?

Fă cunoștință cu Suunto, un brand care provine din țara celor o mie de lacuri și insule - Finlanda. Suunto 5 Peak și 9 Peak vor deveni ajutoarele tale de încredere, fie că te antrenezi pentru Iron Man sau doar faci ceva pentru sănătatea ta.

Suunto 5 Peak
Suunto 5 Peak

Mai ușor, mai elegant, cu o durată de viață mai lungă a bateriei - vă prezentăm noul ceas cu GPS pentru sport, Suunto 5 Peak. Această piesă este o evoluție a mai vechiului Suunto 5 și este cu 41% mai ușor decât predecesorul său. În comparație cu modelul mai vechi, acesta oferă până la 100 de ore de rezistență a bateriei, controlul muzicii direct pe ceas sau actualizări automate de software prin intermediul aplicației Suunto.

Suunto 5 Peak este partenerul perfect pentru antrenamente și expediții off-road. Acesta va asista și monitoriza fiecare activitate fizică. Toate acestea datorită celor peste 80 de moduri de sport. În plus, ceasul are o funcție de alarmă pentru răsărit și apus de soare, care va facilita și mai mult planificarea fiecărei aventuri în teren.

 

 

 

Printre cele mai importante caracteristici se numără: un mod inteligent de funcționare a bateriei, peste 80 de moduri sport, rezistență la apă până la 30 m sau o funcție care permite analiza nivelului de stres, a timpului de recuperare și a activităților vitale de bază, cum ar fi durata somnului, numărul de pași sau caloriile arse.

Suunto 5 Peak oferă un design minimalist și atemporal, iar datorită gamei largi de curele și accesorii ușor interschimbabile, puteți adapta ceasul la stilul dumneavoastră unic.

Suunto 5 Peak
Suunto 9 Peak
Suunto 9 Peak

 

Frumusețea nordică în forma sa cea mai pură. Subțire, ușor, pe scurt, unul care se potrivește chiar și la o încheietură subțire, dar la fel de performant. Acesta este Suunto 9 Peak. Cu un aspectul său elegant și minimalist, lasă toți concurenții departe în urmă

Suunto este liderul absolut în ceea ce privește durata de viață a bateriei. 9 Peak doar confirmă regula. Cu el te vei bucura de 7 zile de funcționare în modul smartwatch. Dacă vei permite să funcționeze doar ora și data, v-a rezista dublu, adică 14 zile. Dar nu te va dezamăgi nici atunci când vei dori să utilizezi ceasul la potențialul său maxim. De fapt, Suunto 9 Peak oferă moduri inteligente de funcționare a bateriei cu o rezistență de până la 170 de ore. Toate acestea cu GPS-ul activat, deci sunt disponibile modurile 25 / 50 / 120 / 170 de ore.

 

 

 

Ceasul oferă peste 80 de moduri de sport, funcții meteo, măsurarea nivelului de oxigen din sânge, 4 moduri GPS cu precizie variabilă, o lunetă din titan de clasa 5, rezistență la apă de 100 m, măsurarea ritmului cardiac și multe altele. O altă caracteristică interesantă este posibilitatea de a folosi un adversar virtual și de a concura cu el, pentru distracție, la alergat. O noutate unică este cureaua de silicon incredibil de confortabilă de 22 mm cu funcția easy click.

Acest lucru vă permite să adaptați rapid ceasul la propriul stil, ori de câte ori aveți chef.

Suunto 9 Peak

 

Nu este o exagerare să spunem că fiecare pasionat de activități în aer liber cunoaște Suunto. Precizia finlandeză extraordinară, care se reflectă nu numai în modelele 5 Peak și 9 Peak, este principalul motiv pentru care compania a fost o constantă în rândul ceasurilor sport timp de aproape un sfert de secol. Combinația dintre designul unic și tehnologia de primă clasă îl face să fie ajutorul perfect în atingerea scopurilor tale. Oricare ar fi obiectivele tale, ceasurile Suunto 5 Peak și 9 Peak te vor ajuta fără îndoială.

Recomandarea noastră

Nabídka Suunto hodinek