Ajutoare pentru frumusețe

E oare posibil să-ți răsfeți pielea cu o doza potrivită de îngrijire și să obții în același timp cele mai bune rezultate din confortul propriei băi? Răspunsul este „Da, desigur!” În plus, nu e nici o taină aici. Tot ce trebuie să faci este să-ți completezi corect cu ajutorul sfaturilor noastre arsenalul de îngrijire a pielii cu dispozitive cosmetice la nivel profesional și apoi să găsești ceva timp pentru tine însuți ...

Spatule cu ultrasunet

Spatulele cu ultrasunete emit vibrații foarte fine de frecvență înaltă, cu ajutorul cărora pot scoate murdăria la suprafața pielii. În același timp, servesc și pentru a încorpora, de exemplu, serul de întinerire cât mai profund posibil, sporindu-i astfel eficiența.

Periile sonice

Poți obține desinestătător o curățare profundă și absolut perfectă cu ajutorul periilor sonice pentru piele. Acestea te ajută să scapi de punctele negre fără a fi nevoie de un peeling sau o mască și îți transformă rutina zilnică într-o procedură perfectă și rapidă, cu un rezultat ca de la salon.

Plăci galvanice

Pentru a îmbunătăți treptat elasticitatea pielii, placa galvanică este unul dintre cele mai inteligente aparate, pe care le oferă saloanele dermatologice și de înfrumusețare. Dar poți avea și propria placă și să-ți întinerești treptat pielea, să elimini ridurile fine și adânci și să-ți îngrijești tenul în confortul casei.

Aparate multifuncționale

Uneori este suficient un „aparat dibaci” ... Vei aprecia dispozitivele multifuncționale nu doar pentru utilizarea lor mai largă, ci și pentru economisirea spațiului în baie, care nu este niciodată suficient. De asemenea, le poți împacheta cu ușurință în călătorii, astfel încât vei avea propriul salon la îndemână în orice moment.

Rulouri și Gua Sha

Rulourile pentru masaj facial și accesoriile de masaj Gua Sha sunt un ajutor ideal în îngrijirea zilnică a pielii. Acestea nu numai că ajută la aportul de sânge, datorită căruia pielea absoarbe mai bine cremele, serurile, uleiurile și măștile, dar au și un efect pozitiv împotriva umflăturilor feței sau a cercurilor nedorite de sub ochi.

Îndepărtarea părului cu laser

Epilarea sau îndepărtarea părului nu a fost niciodată o procedură plăcută. Revoluția în domeniu au devenit epilatoarele IPL, care folosesc un fascicul de lumină pentru a distruge foliculul firului de păr și, astfel, îl îndepărteză fără durere. În plus, majoritatea firelor de păr după tratamentul repetat cu epilatorul IPL nu regenereză.

Epiltoare

Pentru îndepărtarea părului poți folosi o varietate de aparate cosmetice, cu toate acestea, depilatoarele și epilatoarele electrice sunt mai practice, au un efect mai mare și, în ciuda investiției inițiale mai mari, le vei folosi mai mulți ani. În plus, le poți împacheta cu ușurință într-o gentuță cosmetică.

Modelarea corpului și masajul

Să-ți oferi cu regularitate un masaj, fie pentru relaxarea sau modelarea corpului, masaj anticelulitic sau alte proceduri oferite de saloanele estetice și cosmetice nu e întotdeuna posibil. Din fericire, sunt disponibile dispozitive, care îți oferă același serviciu ori de câte ori îți amintești.

Cele mai populare dispozitive

LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței
Până la -7 %Lichidare de stocAvantajos
Foreo
LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței
estimam pe 24.4. la Dv.
Epilator IPL Premium BR-1400
Avantajos
BeautyRelax
Epilator IPL Premium BR-1400
estimam pe 24.4. la Dv.
Dispozitiv estetic BeautyRelax Celluform Optimal
Avantajos
BeautyRelax
Dispozitiv estetic BeautyRelax Celluform Optimal
estimam pe 24.4. la Dv.
Tote dispozitivele cosmetice